Min Helg

Det är ju tisdag idag, så jag tänkte att jag kan ju berätta lite om min helg…
 
Jag har faktiskt mest legat på lat sidan och tagit det lungt, har varit lite krasslig nu i helgen…
 
Mamma har tjatat på mig ett tag att jag ska städa mitt rum så i Söndags schasade jag ut allting förutom de stora möblerna ur rummet och sorterade och slängde. Möblerade även om eftersom det är en sak jag gillar att göra… Jag gillar liksom känslan av ett helt nytt rum, som man får när man gör lite ändringar och så.
 
Dammsög och damtorkade, och blev riktigt nöjd också… Riktigt glad att jag gjorde detta eftersom jag hittade en ganska grotesk spindel inne i mitt rum när jag dammsög bakom sängen… Hann som tur var dammsuga upp den men var efter det rädd att hålla i dammsugaren eftersom jag trodde att splinden skulle lyckas krypa ut och förgifta mig eller något!
 
Satte också på lösnaglar som jag tog av ganska snabbt igen eftersom man i princip blir handikappad av att ha dem… Svårt att skriva, omöjligt att spela piano och en konstant rädsla att på något vis slå till fingret så att lösnaglen trillar av och drar med sig den riktiga naglen.
^Jag med minalösnaglar…
 
^Några bilder från matten i dag samtidigt som jag räkte upp handen i väntan på hjälp genom helvetet…
(P.S. JAg har noterat att mina bröst inte är särskillt dolda, i denna framåtlutade posen. Något jag ska ha med mig in i framtiden och tänka på nästa gång jag har denna tröjan… Nu vet man hur man ej bör böja sig iförd denna skapelse :))
 

Kommentera här: